Unga motivationståget – föreläsningar och workshops

Evisuell Balans erbjuder även föreläsningar kring Unga motivationstågets nycklar. Genom lättsamma och lekfulla föreläsningar interagerar jag med publiken genom rollspel och ljud och visar hur viktigt det är att finna acceptans för sig själv. Vilken energi som då frigörs och hur den kan omsättas till motivation för att både hitta och även nå målen du själv längtar efter. Genom att hitta/identifiera olika delar/mönster i sig själv såsom ”den duktiga”, ”den blyga” eller ”clownen” blir det tydligt vilka behov dessa delar har och hur viktigt det är att ta hand om de delarna istället för att som så ofta inte vilja se och ”stöta bort” dem. Då slösar man istället viktig energi. I föreläsningarna tar jag också upp hur viktigt det är att hitta sin egen vilja, och hur man sätter upp mål och delmål på vägen.

Evisuell Balans arrangerar även workshops kring Unga motivationstågets nycklar, såsom självacceptans, motivation, vilja och mål. Vid workshopen har du möjlighet att pröva de olika nycklarna genom övningar. Dessa övningar gör det tydligt och visar hur viktigt det är att försöka acceptera hela sig själv för att hitta kraft och vilja att gå mot de mål du själv valt att sätta upp.

Intresserad av föreläsning eller workshops? Föreläsningar går också att kombinera med workshops - allt utifrån målgruppens behov som alltid står i centrum.

Väckte detta intresse? Välkommen att höra av dig/er?


Några vitsord efter genomförd föreläsning vid Barncancerfondens konferens ”Maxa livet” hösten 2016:

Unga motivationståget var ett givet inslag i vår konferens Maxa livet som riktar sig till vuxna överlevare efter barncancer. Temat för konferensen var att hitta sin motivation och drivkraft, och hur viktigt det är att sätta sig själv främst. Precis det kunde Unga Motivationståget och Evis Bergenlöv hjälpa oss med. Var och hur hittar du din motivation och var sitter den? Klockrent!

/ Anja Malmberg, Chef Råd & Stöd Barncancerfonden